Samenwerken met specialisten

22-05-2017 - kudelstaart

Veel patienten uit de regio Kudelstaart/Aalsmeer kiezen voor het Amstelland ziekenhuis als ze een specialist bezoeken. Wij alsmede het Amstelland ziekenhuis staan atlijd open voor overleg om op de hoogte te zijn van elkaars expertise en ideeen uit te wisselen.

Woensdag 3 Mei heeft Mirjam Visser kennis gemaakt met de nieuwe anaesthesiologe Dr. B.Dyrbye .Zij was op zoek naar praktijken in de regio die op het gebied van ( chronische)pijn op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en hiernaar handelen. Bij chronische pijn wordt er regelmatig een multidimensionaal revalidatieprogramma aangeboden in het ziekenhuis. Dit is een programma waarbij de klachtbeinvloeding vanuit de lichamelijke en de geestelijke kant wordt bekeken.Vanuit de psychosomatische fysiotherapie kan een deel van deze patienten in het voor- of natraject bij ons behandeld worden. Ook is er soms na beeindigen van het programma behoefte aan een vervolg in de eigen omgeving.

Chronische pijn is een goedaardige pijn, die geen of onvoldoende verklaring vindt op het lichamelijke vlak en tot beperkingen leidt, soms zelfs ( zeer) ernstige.

Deze arts was blij te horen dat dit bij ons op de praktijk mogelijk is.

Heeft u vragen nav dit bericht? Vraag hem gerust aan Mirjam Visser:m.visser@fysiotherapiekudelstaart.nl