Team-uitje 2016 groot succes

27-10-2016

Zaterdag 22 oktober speelde zich een heus schots buitenspektakel af bij de Sloterplas in Amsterdam. 4 teams van onze praktijk hebben elkaar de krachten gemeten, gehuld in kilt en baret, middels oeroude buitenspelen zoals hamergooien, rotswerpen en balk sjouwen. De een sterk, de ander slim en een derde weer beide werd het een nek- aan nekrace waarbij uiteindelijk team geel/rood heeft gewonnen !

 

Hetty Mc-hogenes en Melissa Mc-pura werpen vervaarlijk met autobanden  

 

 

 

Wedstijd boomstam zagen en Mirande Mcwarmerdam in actie met hamerwerpen

 

Uitgeput maar voldaan, en versterkt door af en toe een slokje uit de zakflacon van Mcfridsma, zijn wij deels met de tram en deels met de benenwagen naar het centrum van Amsterdam getogen waar ons in het Baantjercafe een lekker drankje wachtte.

 

 

En wat schetste onze verbazing ? We bleken genomineerd om een CD op te mogen nemen met smartlappen! Jamai van the Voice kon ons dit helaas niet persoonlijk komen vertellen maar een oude accordeonist nam voor hem waar. Enthousiast zijn we gaan oefenen, het hele cafe kon "meegenieten". Hij gunde ons nog even een pauze om de kelen te smeren, maar daarna moesten we echt aan het werk. We hebben onze stembanden flink aan het werk gezet , maar het resultaat is er dan ook naar. We zijn de trotse bezitters van een eigen CD met nummers als: "tulpen uit Amsterdam", "ohJohnny, zing een liedje voor mij" en "the wild rover". Deze laatste om nog even in de schotse sferen te blijven, zij het dan inmiddels zonder kilt en baret.

 

Bekijk en beluister hier een fragment:

 

De cafebezoekers zagen ons liever niet gaan, maar we moesten er toch echt een eind aan breien want we werden nog voor een afsluitend diner in Fussia in Amstelveen verwacht, waar we heerlijk van de sushi en indische tapashapjes genoten hebben.

 

Veel gelachen en veel gesproken met elkaar. Vooral ook fijn voor de collega's die elkaar op de praktijk wat minder vaak treffen. Goed om nog eens van gedachten te wisselen over diverse zaken op de praktijk en vooral goed om het plezier met elkaar en in het werk optimaal te houden.En tot slot een korte speech van Albert, waarin hij de organisatoren van dit jaar, Kelly, Donne en Renske bedankt voor hun inspanningen en ze beloont met een mooi boek.