Diabetes challenge

22-05-2017 - Kudelstaart

Diabetes/Wandel Challenge in Kudelstaart.
Wandelen in groepsverband onder leiding van een wandelcoach met als doel uw gezondheid te bevorderen. Resultaten van vorig jaar laten zien dat het mogelijk is om door middel van wandelen de conditie te verbeteren en de medicatie te verminderen.Doel: 5, 10 of 20 km wandelen op 30 september 2017
Wandelen: vanaf de 2de week in mei elke dinsdag 19.00 – 20.00 en/of woensdag 10.00 – 11.00. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid op maandag-en vrijdagochtend in onze reeds bestaande wandelgroep die vanaf de praktijk vertrekt.


Meer informatie en aanmelden bij onze balie of neem de flyer mee.

Doet u ook mee? Niet alleen voor mensen met diabetes of hart-en vaatziekten.Iedereen die van wandelen houdt en dit graag in groepsverband doet is welkom en kan meedoen. Of om een vriend/collga/familielid met diabetes of hart-en vaatziekten een hart onder de riem te steken door mee te wandelen!

Dinsdag 23 Mei is er enthousiast gewandeld door de deelnemers.Samen wandelen is gezellig en doet wandelen. Van onze praktijk heeft Jan-Piet Verweij meegelopen. De komende zomermaanden zal u verscheidene keren een van onze fysiotherapeuten treffen tijdens deze wandeluurtjes!