uitje 2019

27-09-2019 - kaatsheuvel

6 en 7 september hebben we als team ons 40 jarig bestaan gevierd, met als inzet nog maar weer eens minstens 40 jaar door te gaan met de praktijk en als team.

Het viel samen met ons jaarlijks praktijkuitje in september, maar we zijn ivm de gelegenheid een nachtje weggebleven.  

Op vrijdagmiddag werden we op de praktijk verwacht waar 2 busje klaarstonden. Dankzij de chauffeurskunsten van Jan en Albert zijn we veilig door de vrijdagmiddagspits in Kaatsheuvel aangekomen. Mooie grote kampeerboerderij, we voelden ons net weer zoals op werkkamp met de lagere school.

Heerlijk gegeten in Kaatsheuvel, wat volgens een inwoner de mooiste plaats van Nederland is. 

Terug in de boerderij bleek Albert ons nog te verrassen met een pubquiz, eigenhandig in elkaar gedraaid.

Om 3.00 uur was het uiteindelijk stil in de boerderij......

De volgende ochtend gezellig aan het ontbijt met elkaar, we wisten nog niet wat we zouden gaan doen.     

Dat bleek op het eftelingterrein een golfclinic te zijn. Leuke instructeur die de verbinding maakte met ons vak van fysiotherapeut door ons na te laten denken over het ontstaan van blessure's. Een aantal vanons hoefden niet lang na te denken, want voelden dit al vlot ontstaan.    

Na instructie en oefenen in afslaan volgde een zinderende wedstrijd tussen de verschillende groepjes, waarbij opviel dat het nog niet zo eenvoudig is......maar wel erg leuk om eens te doen!     Terug naar de boerderij, lunch en opruimen.........Terug met de busjes. Het is zaterdagavond niet laat geworden voor de meesten van ons. 

Altijd heel leuk om met elkaar te zijn, dit jaar met een triest tintje omdat onze collega Casparina er niet bij was. Zij was zeker een van ons die altijd enorm genoot van onze activiteiten samen. We misten allemaal haar schaterlach.