Update coronavirus

16-12-2020 - Kudelstaart

      

Zo aan het einde van het jaar toch nog weer een coronaupdate......dat hadden we allemaal niet verwacht.Toch is het ook een goede gelegenheid iedereen te bedanken voor alle medewering het afgelopen jaar op dit gebied. Gehoor gegeven aan het verzoek om vooral af te bellen als je klachten hebt, op een testuitslag wacht of anderszins in quarantaine moet. Dit is vaak niet leuk want het stagneert een behandeling. Dit is ook een aantal malen vanuit de kant van uw fysiotherapeut gebeurd, ook dan was het heel fijn om te merken dat er empathie en begrip heerste bij u. Zo samen zijn we de afgelopen maanden erin geslaagd om op een veilige manier toch veel zorg te kunnen leveren.

Voor de komende 5 weken weer een aanpassing en wel als volgt:

 

Er wordt door de overheid onderscheid gemaakt tussen zorg en fitness. Als een fysiotherapeut zorg verleent in een ruimte, dan gelden de algemene regels die voor sportscholen zijn geformuleerd niet. Onder zorg verstaan we training die medisch geïndiceerd is.

 

Dit betekent dus dat vrije fitness en trainen in groepsverband zonder medische indicatie voorlopig niet mogelijk is.

Groepen met een medische indicatie, zoals hart- en longrevalidatie, en patiënten die individueel revalideren mogen wel gewoon doorgaan met trainen.

Bij vragen: stuur gerust een mail naar uw fysiotherapeut of neem telefonisch contact op: 0297-329635

 

 

 

 

 

 

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doen we zo.

 

 

  • · Geen handen schudden
  • · Neem 2 eigen badhanddoeken mee
  • · Was de handen voor en na de afspraak
  • · Kom , indien mogelijk, alleen
  • · Hoest en nies in de elleboog
  • · Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • · Bij griep of andere luchtwegklachten komt u niet