diabetes challenge

10-08-2020 - kudelstaart

 

Wandel mee voor plezier en gezondheid

 

Diabetes Challenge      

 

Elk jaar wordt de NDC (Nationale Diabetes Challenge) gehouden. Dit is een wandelevenement wat georganiseerd wordt door de Bas van der Goor Stichting. Helaas kan er dit jaar door de Corona crisis geen Nationale wandelfinale plaatsvinden echter er is wel een regionale wandelfinale die in Amstelveen wordt gehouden.

Wandelen is een laagdrempelige activiteit en voor bijna  iedereen geschikt. De wandelingen starten in de eerste week van september. Vervolgens wordt er 10 weken elke week gemiddeld 1 – 1,5 uur gewandeld, om op zaterdag 14 november mee te kunnen doen aan de wandelfinale van 5, 10 of 20 km in het Amsterdamse bos. De eerste 5 weken lopen er per avond 2 zorgverleners mee.

Je hoeft geen diabetes te hebben om mee te mogen doen, iedereen die beweging kan gebruiken, kan zich aanmelden: www.nationalediabeteschallenge.nl  -> ik wandel mee -> plaats invullen.

Kosten deelname: € 25,= (10 weken wandelen met wandelcoach, T-shirt, deelname aan de finale dag)

 

Je kan ook contact opnemen met de praktijk (0297-329635)

 

Dinsdag 19.00 uur verzamelen bij Fysio en Fitness, Kudelstaartseweg 243, Kudelstaart

 

Op zaterdag 14 november komen deze groepen bij elkaar en ook uit andere regio’s komen deelnemers om te wandelen en een feestelijke afsluiting ervan te maken.