Garbagerun

24-03-2015

Als fysiotherapiepraktijk zijn wij ons bewust van het belang van sponsorgelden om onderzoek naar MS mogelijk te maken. Vandaar dat wij onze bijdrage leveren aan dit mooie initiatief. Op deze manier vragen wij uw aandacht om wellicht ook uw steentje bij te dragen en wij zullen via onze nieuwsbrief u regelmatig op de hoogte houden. 

 

Nationaal MS fonds

 

De diagnose MS zet de wereld van mensen op zijn kop. Een leven met MS is onzeker. De klachten en beperkingen die men ervaart zijn voor iedereen anders. Er is geen vertrouwen meer in de toekomst en er schuilt een risico dat mensen met MS afhankelijk worden van hun omgeving. Naast het onzekere verloop van de ziekte speelt mee dat veel mensen met MS van artsen en verpleegkundigen nog steeds het advies krijgen om veel dingen in het leven te laten. Terwijl we uit 20 jaar ervaring en onderzoek hebben ontdekt hoe belangrijk het is om in beweging te blijven, op wat voor manier dan ook!

Voor info:  www.nationaalmsfonds.nl

Garbagerun

 

René: “De bedoeling van deze tocht is om in een zelf opgeknapte, minstens 15 jaar oude auto van minder dan €500,- in vijf dagen een tocht van 2500 kilometer door Europa te rijden. Dit jaar starten we op 6 juli en rijden we van Gorinchem via Londen, Wales, Liverpool Manchester, Blackpool, Glasgow naar Aberdeen. Onderweg krijgen we allerlei opdrachten. Waarom dat leuk is? Omdat in deze tocht plezier, handigheid en creativiteit vóór snelheid en presteren gaat.

Eigenlijk voelt het leven met MS een beetje hetzelfde als rijden in onze Garbagecar. Je weet niet of ie ’s morgens wel goed start en je weet ook nooit wanneer hij kuren krijgt. En als dat zo is, dan moet je een oplossing verzinnen en niet opgeven. Meedoen aan The Garbage Run zegt wat over wat ik belangrijk vindt: “plezier houden in het leven!”

Voor info http://www.carbagerun.nl/teams/   teamnr: 5612

 

U steunt ons toch ook?

Alle bijdragen van klein tot groot en van particulier tot bedrijf zijn welkom! U kunt uw bijdrage storten op rekening NL82 INGB 0793 1591 05 t.n.v. Dhr J van Loenen en W. Maes t.g.v. het MS fonds.

Wilt u ons als bedrijf sponsoren, dan kan dat natuurlijk! Graag zelfs. Vanaf €150,- komt uw naam op een sticker formaat van +/- 40 x 4cm op onze auto te staan. Wilt u een groter formaat? Dan kan dat natuurlijk ook. Alles is in overleg mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie: teambadtoro@gmail.com  of www.teambadtoro.nl

Bellen kan ook naar  +31 6 4026 0583. (Rene Schemkes).

 

 

                                 

Jan van Loenen                                        

Rene Schemkes

William Maes