Garbagerun

26-01-2015 - kudelstaart

Week 51 15 dec – 21 dec

15-12 William is eerst deze week met de buurman wezen praten betreffende de aanbieding van de stalling en wat de kosten hiervan zijn. De buurman bied deze stalling geheel kosteloos als sponsoring aan.

De plaats waar de auto mag komen te staan is perfect genoeg ruimte om er omheen te lopen en te sleutelen. Voor nood is er zelfs een toilet aanwezig.

William is aangenaam verrast door deze aanbieding, want dit bied perspectief om van de winter door te kunnen werken

16-12 De MS Sticker is klaar om op de auto geplakt te worden, het is alleen nog niet zover met de auto.

18-12 Na het aansluiten van alle draden hebben we de auto kunnen starten

 

Nu nog de auto naar de stalling brengen

Draden aangesloten en auto gestart op de accu van William zijn auto, sleutel omdraaien en lopen.

Nu maar eerst een nieuwe accu bestellen

                                               Nieuwe Stalling

Week 52 22 dec – 28 dec

 

22-12 Rene en William hebben de auto naar de stalling gereden, Tja een auto kan gewoon rijden zonder dashboard of iets dergelijks.

William en Jan hebben de imperiaal op de auto geplaatst om hier alle spullen op kwijt te kunnen zodat ze het niet elke keer in hun handen krijgen

 

27-12 Jan is zaterdag druk geweest met het aanbrengen van de nieuwe bedrading in de auto. Deze is nodig voor het bedienen van de horens en alle lampen etc die nog op de auto worden aangebracht. Aangezien het dashboard er nu uit ligt scheelt het wel een hoop gepriegel en tijd.

 

Week 53 29 dec – 4 jan

 

29-12 Jan en Rene hebben vakantie en zij willen deze tijd besteden aan het opbouwen van de auto.

Door omstandigheden kan Jan maandag niet meehelpen aan de auto. William heeft tijd vrijgemaakt om Rene een handje te helpen. Zij hebben vandaag de kachelkraan getest of deze nog steeds werkt. Het lijkt er wel op, want zij kunnen geen lekkage meer vinden. Wat een opluchting, er kan nu weer begonnen worden aan het instaleren van het dashbord en de klokken en schakelaars.

Rene gaat, met behulp van zijn zoon Stijn, het dashboard nog even goed schoonmaken en de gehele voorruimte schoonspuiten met een compressor.

Dinsdag 30-12 Jan en Rene zijn vroeg begonnen en voor de middag zit het hele dashboard erin, nu nog een paar schakelaars en de klokken terug plaatsen en we zijn weer terug bij af.

William heeft de heren voorzien van appelbeignets.

Wrapfolie is afgeleverd

 

Week 1 5 jan – 11 jan

 

7 –1 Aangezien van de oude vloerbedekking niet veel over was, oorzaak de lekkage in de auto en de paarden geur die nog steeds aanwezig was, hebben we besloten om op zoek te gaan naar andere vloerbedekking. Op de sloop in Oude Wetering stond nog een Volvo met redelijk goede vloerbedekking William is even langs gegaan en heeft de vloerbedekking eruit gehaald. Gezien de ervaring met het verwijderen van interieurs was het zo gepiept.

Jan was ondertussen ook nog even langs gekomen. Samen hebben Jan en William de auto nog op as-steunen gezet, zodat ze straks de auto makkelijker kunnen gaan wrappen.

 

10-1 Vandaag begonnen met de nieuwe vloerbedekking plaatsen in de auto. Samen met Rene liep dat gesmeerd. Rene en William besloten ook om gelijk maar de nieuwe leren achterbank erin te plaatsen. Dat ging redelijk tot we een bepaalde veer die in de achterbank zit, vast moesten zetten, Jan die ondertussen met Victor, zijn zoon, ook langs was gekomen, deed ook nog een poging om de veer vast te zetten. Ook dat mocht niet baten.

Uiteindelijk lukte het Rene en William  toch met een simpele handeling de veer vast te zetten en Voila een geheel nieuw interieur.

Victor was ondertussen, onder het toeziend oog van zijn vader, bezig met het definitief afwerken en vastzetten van de claxons en de horens

William en Rene onderzochten ondertussen of het met de vloerbedekking aan de voorkant ook zo makkelijk zou gaan. Ook daar zou het allemaal wel gaan passen. Maar aangezien William het zat was zijn ze daar verder mee gestopt.

Volgende week maar weer verder.

 

Week 2 12 jan 18 jan.

 

Deze week is er hard gewerkt aan de auto.

Maandag heeft Jan de hand gelegd aan de definitieve montage van de claxons. Deze gaan nu de rest van de Carbagecar zijn leven mee, zo goed zitten deze gemonteerd.

Woensdag is ook William een uurtje aan het knutselen geweest, hij heeft de oude bestuurders stoel verwijderd en de nieuwe vloerbedekking geplaatst.

Donderdagavond zijn Jan en Rene bezig geweest met het plaatsen van de middenconsole, nadat zij bijgekomen waren van hun verbazing dat de bestuurdersstoel was verwijderd. Eerst even een lichte vloek dat deze verdwenen was, maar toen ze de vloerbedekking zagen was alles weer goed.

William is ook nog even langs gekomen om enkel de voorstoelen af te leveren en voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Zaterdag, toen William en zijn vrouw Marjan een heerlijk weekendje weg waren hebben Jan en rene de voorstoelen geplaatst en alles afgewerkt door de strips bij de deuren te plaatsen en de overige afwerking te monteren.

Aan het einde van de dag hebben Rene en Jan nog een lekker kopje koffie gedronken bij de eigenaar van de stalling.

                                                 

Ook is deze week weer een leuk bedrag aan donaties binnen gekomen Eur.150,00 van de sponsor “Kwekerij Meer en Drecht” te Leimuiden en bij JustGiving is het eerste bedrag van Eur.25,00 gestort door F. Hoogendoorn

Bedragen die via JustGiving worden gedoneerd komen rechtstreeks t.g.v. het Nationaal MS-fonds. Dus indien u dit liever doet, zoek op https://www.justgiving.nl/nl/charities/436-nationaal-ms-fonds en klik op TeamBadToro.   

 

U steunt ons toch ook?

Alle bijdragen van klein tot groot en van particulier tot bedrijf zijn welkom! U kunt uw bijdrage storten op rekening NL82 INGB 0793 1591 05 t.n.v. Dhr J van Loenen en W. Maes t.g.v. het MS fonds.

Wilt u ons als bedrijf sponsoren, dan kan dat natuurlijk! Graag zelfs. Vanaf €150,- komt uw naam op een sticker formaat van +/- 40 x 4cm op onze auto te staan. Wilt u een groter formaat? Dan kan dat natuurlijk ook. Alles is in overleg mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie: teambadtoro@gmail.com  of www.teambadtoro.nl

Bellen kan ook naar  +31 6 4026 0583. (Rene Schemkes).