Verschillende disciplines onder één dak, dat is wat ik zocht.

24-02-2015


In verband met een heupaandoening en een dubbele longembolie liep de heer Maes al even bij een fysiotherapeut.  Na zijn tweede heupprothese ging hij op zoek naar een andere fysiotherapeut. Sindsdien komt hij met veel tevredenheid bij Fysio en Fitness Kudelstaart.


Zoektocht
‘Door ontevredenheid over de fysiotherapie na mijn eerste heupprothese ben ik na mijn tweede heupprothese op zoek gegaan naar een andere fysiotherapeut. Via de website kwam ik bij Fysio en Fitness Kudelstaart. Een praktijk met verschillende disciplines onder één dak, dat is wat ik zocht’, aldus de heer Maes. Na het intakegesprek bij Fysio en Fitness Kudelstaart was de heer Maes direct enthousiast. De manier van werken sprak hem enorm aan: ‘De manier van samenwerken tussen de verschillende specialisten was precies wat ik nodig had’.


Behandelingen
De heer Maes is onder behandeling bij Jan-Piet Verweij, Jan Voorn, Nick Fridsma en Mirjam Visser. ‘De therapeuten hebben onderling veel contact zodat ze goed op de hoogte zijn. Door middel van feedback richting hen én richting mij wordt mijn schema optimaal aangepast aan de doelen die ik wil bereiken.’
Fietsen is altijd een grote hobby van de heer Maes geweest.  Dit is dan ook een doel waar hij samen met Jan-Piet Verweij, Jan Voorn, Nick Fridsma en Mirjam Visser aan werkt.