Ik had niet gedacht weer zonder krukken te kunnen lopen

23-03-2015
Mevrouw van der Voort kwam na een heupoperatie in een rolstoel terecht. Ze had niet gedacht ooit weer zonder krukken te kunnen lopen. Met de hulp van de fysiotherapeuten van Fysio en Fitness Kudelstaart is het haar toch gelukt.
 
‘Op aanraden van een vriend die erg tevreden was over Fysio en Fitness Kudelstaart heb ik een afspraak gemaakt. Ik had een nieuwe heup gekregen, maar bij de operatie is het fout gegaan. Ik belandde in een rolstoel. Therapeuten Jan-Piet Verweij, Mirjam Visser en Jan Voorn van Fysio en Fitness Kudelstaart hebben mij enorm gestimuleerd en hebben mij er echt doorheen getrokken.

In het begin werd ik geholpen door Jan-Piet Verweij. Hij kwam de eerste twee maanden bij mij thuis en hielp mij bij mijn herstel. Hij signaleerde goed dat ik naast het fysieke aspect ook wat mentale ondersteuning kon gebruiken. Zo kwam ik bij Mirjam Visser, psychosomatisch fysiotherapeut, die mij op dit gebied enorm geholpen heeft. Toen ik naast de problemen met mijn heup een longembolie kreeg heb ik samen met Jan Voorn gewerkt aan mijn herstel. Het betrokken team van Fysio en Fitness Kudelstaart heeft veel voor mij betekend.

Inmiddels kan ik weer lopen en heb ik weer vertrouwen in het leven. Ik emigreer binnenkort naar Tanzania, waar mijn man een frambozen kwekerij heeft.’