Fysio-fitness

Veel mensen die meer willen gaan bewegen, doen dit omdat er lichamelijke klachten zijn ontstaan: rugklachten, nek-/schouderklachten, slechte conditie etc. Vaak is men daartoe bij de fysiotherapeut aangeland (immers: de specialist in bewegen!) In het behandelprogramma dat samen met de fysiotherapeut is opgesteld, is veelal opgenomen dat meer gesport/bewogen moet gaan worden. Wij hebben geen sauna of "20 fietsen op ’n rij, maar wel deskundige fysiotherapeuten die u, veelal individueel, begeleiden bij de oefeningen en het trainingsprogramma.

In eerste instantie maakt dit vaak onderdeel uit van het fysiotherapeutisch behandeltraject en wordt dus vergoed door de zorgverzekeraar (afhankelijk van de polisvoorwaarden). Daarna kunt u bij ons zelfstandig of in groepsverband verder blijven trainen, waarbij u de kosten zelf moet gaan betalen.

Tarievenoverzicht per 1 januari 2017

Fitnesstest (optioneel)

€ 60,-

Fitnesstest is inclusief aanvangtest, instructie van de apparatuur, opstellen trainingsschema.
 

Groepsverband onder begeleiding:

Fysiofitness 12 rittenkaart

€ 95

Naast het  trainen in één van de Fysiofitness groepen bestaat er tevens de mogelijkheid om zelfstandig te trainen. De kosten hiervan zijn:
 

Zelfstandig trainen:

Prijs per keer  

€ 6,50

 

12 rittenkaart 

€ 75,-

24 rittenkaart

 

€ 135,-

 

1 maand onbeperkt trainen                                            € 25,-

 

3 maanden onbeperkt trainen                                         €70,-In verband met specifieke groepstraining is de fitnesszaal een aantal momenten per dag niet beschikbaar voor individuele training. 

 

Kijk voor de actuele openingstijden onder het kopje: openeningstijden fitness