Babymassage

Baby's hebben naast gezonde voeding en verzorging veel behoefte aan koestering en aanraking. Shantala babymassage is een manier om aan deze natuurlijke behoefte tegemoet te komen.
Het geeft de baby een ontspannen en veilig gevoel en maakt de band tussen ouder en kind hechter. Ook het op de juiste manier tillen en dragen van de baby kan bijdragen tot een beschermd en rustgevend gevoel.

Cursusinhoud
De deelnemende ouder/verzorger zal zich tijdens de cursus de babymassagetechnieken eigen maken. Tevens zal er aandacht worden besteed aan speelse oefenvormen samen met de baby. De oefenvormen stimuleren de ontwikkeling van motoriek en zintuigen en hebben een positief effect op de bloedsomloop en spijsvertering van de baby.
Ook het vasthouden, tillen en dragen van de baby wordt geoefend.
De cursus babymassage wordt gegeven voor een ouder/verzorger met een baby in de leeftijd van 6 weken tot 8 maanden.

Cursusinhoud
De cursus bevat 3 lessen van ongeveer een uur die verdeeld zullen worden over vier weken. De eerste twee lessen vinden plaats in twee opeenvolgende weken. De laatste les vindt plaats in de vierde week, zodat men langer de tijd heeft het geleerde in praktijk te brengen.

Deelnemers en kosten
Per cursus geldt: minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.
 
Het tijdstip van de cursus wordt in overleg met deelnemers en docente vastgesteld.
Cursuskosten: €37,50 incl. koffie/thee & limonade.
Meer informatie over de cursus babymassage bij Fysio & Fitness Kudelstaart/Aalsmeer via:
Mirande Warmerdam: m.warmerdam@fysiotherapiekudelstaart.nl
 

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl