Fitness voor de jeugd: FITKIDS

FITKIDS is een speciaal fitness- en oefenproject voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Bij FITKIDS kunnen ze ziekte en isolement doorbreken en onder professionele begeleiding trainen en bewegen in een stimulerende omgeving. Veel kinderen maken daarna de overstap naar een reguliere sportclub of vereniging. De FITKIDS formule is een groot succes. Duizenden kinderen trainen al in een van de vele Fitkidscentra in Nederland, van Groningen tot Maastricht.

Ben jij 6-18 jaar en heb je een lichamelijke beperking of een chronische ziekte, maar wel zin om lekker te bewegen?

Dan ben je bij Fitkids aan het goede adres. Bij Fitkids kun je sporten, trainen en fitnessen in een echte sportzaal. Dus niet in een revalidatiecentrum, maar in een sportcentrum, tussen gewone sporters.

Fitkids is hét fitness- en oefenproject voor kinderen met een chronische ziekte,  beperking of langdurige aandoening. Bijvoorbeeld voor kinderen met astma, diabetes, een geboren hartafwijking of reuma, maar ook voor kinderen met een motorische achterstand, autisme of het downsyndroom. Natuurlijk kinnen kinderen in een rolstoel ook meedoen!

De kinderen trainen onder professionele begeleiding in een sportieve omgeving. In fitkids ontdekken de kinderen weer plezier in het bewegen te krijgen. Een belangrijk doel is het verbeteren van de fysieke en mentale conditie. Veel kinderen maken daarna de overstap naar een reguliere sportclub of vereniging. De stichting Fitkids is een groot succes. Inmiddels heeft Fitkids al meer dan 150 fitkidscentra geopend door heel Nederland waar meer dan duizenden kinderen trainen!

Wat kun je bij FITKIDS doen? 
Van alles! Fitnessen, sporten, trainen of gewoon lekker bezig zijn. FITKIDS doe je voor je plezier! Je kunt in je eentje trainen, maar ook in een groepje. Er is een fysiotherapeut bij die je begeleidt en die speciaal voor jou een eigen programma uit stippelt, zoals jij het leuk vindt.

Wil je meedoen? Dan kun je samen met je ouders, een afspraak maken met één van onderstaande fysiotherapeuten.

Sandra Ubink  (s.ubink@fysiotherapiekudelstaart.nl)

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl