Fitness voor jongeren onder begeleiding

De jeugd komt tegenwoordig vaak weinig aan bewegen toe. Jongeren horen minimaal één uur per dag matig tot actief te bewegen. Op de basisschool halen de kinderen deze norm vaak wel omdat ze veel spelen. Na de overstap naar de middelbare school neemt de lichamelijke activiteit echter af. Heel wat tieners halen de norm niet meer. Daarom zijn wij gestart met een nieuwe fitness groep.

Voordelen van de fitness

  • Jongeren die bewegen kunnen zich beter concentreren op school.
  • Tijdens de groei hebben ze beweging nodig om sterke botten en spieren te kweken.
  • Coördinatie training is belangrijk om blessures te voorkomen.
  • Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie zijn belangrijk voor het zelfvertrouwen.
  • Gewichtscontrole waardoor de kans op diabetes en hart en vaatziekte op latere leeftijd kleiner wordt

Zit je op de middelbare school en wil je graag meer bewegen en onder begeleiding sporten, heb je een aandoening of iets anders waardoor je niet zo makkelijk bij een gewone sportvereniging aansluiting kan vinden? Of ben je ernstig geblesseerd en wil je weer op het oude nivo komen? Dan hebben wij een mogelijkheid voor je.

Wij zijn gestart met een nieuwe fitnessgroep. Op maandag van 18.15 – 19.15 uur kun je bij ons komen trainen in de fitnesszaal onder begeleiding van een fysiotherapeut.

De kosten zijn van januari t/m juni € 125,- en van september t/m december € 100,- . In juli en augustus ligt de training i.v.m. vakantie stil.  Mocht je later instromen, dan geldt natuurlijk een gereduceerd tarief.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fysio & Fitness Kudelstaart/Aalsmeer.
Sandra Ubink

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl