Coaching

Op ons praktijkadres zit coachingsbureau "Crescere" gevestigd. (www.crescere.info)

Het woord coach komt van coche wat koets betekende in de 16e eeuw. Daarna werd coche als werkwoord gebruikt en betekende het mensen koetsen, helpen op te stappen, te laden. De term coach verwijst dus naar een middel om mensen te helpen om verder te gaan, verder te bewegen in hun leven. De coach is het hulpmiddel om je effectiever en wellicht prettiger te kunnen bewegen door je persoonlijke ontwikkeling, levensloop, loopbaan en in deze interessante en soms ook verwarrende wereld. Coaching kan de invulling van een nood betekenen. We zijn tevreden over het bereiken van ons huidige individualisme, maar daarnaast blijkt het vaak helemaal niet zo makkelijk om alles alleen klaar te spelen. 

U kunt bij mij terecht voor hulp bij uiteenlopende vragen en problemen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zomaar een paar voorbeelden:

  • U heeft behoefte aan een professioneel luisterend oor teneinde uw verhaal te kunnen doen en hier structuur in aan te brengen.
  • U moet een beslissing nemen of een keuze maken en komt er niet uit.
  • U wilt of moet een veranderslag maken maar weet niet hoe.
  • U vraagt zich af: ”waarom overkomt mij dit altijd” en daar wilt u aan werken.
  • Begeleiding bij reïntegratie in werk na overspanning of burn-out teneinde een terugval te voorkomen.
  • Enz...

Twijfelt u of uw hulpvraag bij mijn manier van coaching past, of u wilt verdere informatie?
U kunt me  bellen (06 36572341 of het praktijknummer 0297329635) of via het contactformulier op de website: www.crescere.info uw vraag voorleggen, dan kan ik u daar een eerlijk antwoord op geven.

Mirjam Visser-van Liemt

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl