Ontspanningsgroep

Meerdere keren per jaar wordt er een ontspanningstraining aangeboden. De training is op vrijdagochtend van 9.00-10.00 uur. 

Tijdens deze training wordt u ontspanning volgens autogene training aangeleerd. Dit behelst een vriendelijke, toegankelijke en voor iedereen toepasbare methode om balans te brengen tussen de verschillende delen van het zenuwstelstel teneinde zo efficient mogelijk met lichaam en geest om te kunnen gaan. Door de training ervaart bijna iedereen dat je beter voelt wanneer je ontspanning nodig hebt en dat je makkelijker kunt ontspannen, wat ten goede komt aan kwaliteit van slaap en algemeen welbevinden
Of ook wel: het helpt om grenzen te bewaken tussen wat je wil, kan en moet !
Daarnaast wordt u een aantal praktische mindfullnessoefeningen voor het dagelijks leven geleerd.
Er is geen instapniveau vereist, iedereen is welkom om het op zijn of haar eigen wijze mee te maken en te gaan toepassen.

U kunt zich telefonisch opgeven bij onze assistente of via het alg. info-mailadres.U hoort dan ook wanneer de eerstkomende mogelijkheid is met de cursus mee te doen. 

Kosten: 7 x voor  € 100, 

De training wordt gegeven door Mirjam Visser

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl