Kwaliteitsbeleid

Als fysiotherapeut zijn wij opgeleid als de specialist op het gebied van het bewegingsapparaat en daarmee op het gebied van gezond bewegen. Op dit terrein willen wij graag met passie de specialist zijn in de regio Kudelstaart/ Aalsmeer: wij zijn al ruim 40 jaar betrokken in beweging!   

In de afgelopen decennia heeft het vak fysiotherapie zich enorm ontwikkeld, mede gezien de diverse specialisaties die er zijn. Bij ons in de praktijk bevinden zich alle specialisaties onder een dak, zodat we zorgvragen op divers gebied kunnen beantwoorden. Daarnaast onderhouden we samenwerkingsverbanden met partners op divers gebied. Om de kwaliteit hoog te houden, kijken we niet alleen kritisch naar onszelf, maar houden we ook continu een klanttevredenheidsonderzoek. We zijn blij dat de waardering voor ons werk hierin ook tot uiting komt. 

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl