Laatste nieuws

Slaap wijzer

20-09-2021

Te lang wakker liggen, te vroeg wakker worden, te vaak wakker worden in de nacht en dan niet meer kunnen slapen.Of niet uitgerust wakker worden. Wie kent het niet? Heel vervelend want de hele dag loop je met een vermoeid lichaam en hoofd. Niet alleen voor je gevoel, het is ook een feit dat herstel voor lijf en brein in de nacht plaatsvindt. Je bewegingsapparaat wordt gerepareerd, aangezien het gebruik ervan gedurende de dag kleine slijtageplekjes veroorzaakt en je brein wordt als het ware schoongewassen.

Afscheid Jan-Piet Verweij

24-08-2021

Het weekend van 22 augustus hebben wij eindelijk op gepaste wijze afscheid kunnen nemen van onze zeer gewaardeerde collega Jan-Piet Verweij! 

Vrijdagmiddag een receptie in kleine kring met oud collega's en huisartsen. Opgevrolijkt door een heus Shantikoor op de parkeerplaats.JP is inmiddels met een volgende carriere als dirigent begonnen en schijnt het heel aardig te doen.

Zaterdag een hele gezellige dag met het team. Spelletjes, een afscheidsdisco met koffie en zijn lievelingsgebak:de moorkop.

s' Avonds een optreden van het "Kudelstaartse Voetbal International" team wat speciaal voor hem een cabaret in elkaar geflanst had.Niet van echt te onderscheiden.Op aanvraag zijn zij te boeken.

We missen hem als manager en als collega en daarnaast gunnen we hem zijn pensioen van harte! 

Hoe wordt de behandeling van de blessures vergoed?

20-09-2021

Het sportseizoen is weer begonnen. Daarmee loopt ook het aantal blessures weer op. Over blessures gesproken, hoe vaak komen die voor?

Blessures komen vaak voor. In Nederland raken jaarlijks meer dan 4 miljoen mensen geblesseerd bij het sporten. Meer dan de helft heeft een medische behandeling nodig.

Hoe wordt de behandeling van de blessures vergoed

05-08-2021

Binnenkort begint het sportseizoen weer en misschien ben je al in voorbereiding. Die voorbereiding is wel belangrijk als je gaat sporten. Het voorkomt aantoonbaar blessures en ongemak. Over blessures gesproken, hoe vaak komen die voor?
Blessures komen vaak voor. In Nederland raken jaarlijks meer dan 4 miljoen mensen geblesseerd bij het sporten. Meer dan de helft heeft een medische behandeling nodig.

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl