Nieuws

Hoe SI jij het?

Onze collega Carlijn werkt vanuit de praktijk op locatie bij OTT. Carlijn neemt ons mee in de wereld van prikkels

Elke seconde komen er meer dan 4 miljoen prikkels op ons af.

Is dit normaal?

Op donderdag 25 mei heeft Sandra een cursus gevolgd over ''is dit normaal?''. De ontwikkeling van kinderen gaat bij elk kind net even anders. Maar wanneer is het nog normaal en wanneer spreken we van afwijkend?

Even voorstellen..

Sinds janunuari 2023 maak ik deel uit van het fijne team van Fysio & Fitness Kudelstaart en kunt u mij vinden bij de receptie/administratie.

Nieuwe fitness tarieven

Met ingang van 1 april 2023 gaan de prijzen omhoog van de fitnesskaarten zie hieronder. Het is nog steeds belangrijk om te reserveren in de agenda die in de wachtkamer ligt. 

Oncofit

Sinds een paar weken zijn we gestart met een OncoFit groep in de praktijk. Trainen tijdens kanker is namelijk veilig en wordt steeds meer gezien als een onderdeel van de behandeling door de positieve bijdrage die bewegen kan leveren.

Fysiotherapie vanuit basis- of aanvullende verzekering?

21-12-2022

In ruim 80% van alle gevallen wordt fysiotherapie vanuit een aanvullend pakket bij uw gekozen zorgverzekeraar vergoed. In sommige gevallen wordt fysiotherapie vergoed door uw basisverzekering. De regels zijn behoorlijk ingewikkeld. Vraag bij twijfel uw fysiotherapeut of zorgverzekeraar om opheldering. De belangrijkste punten delen we graag.

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl