Laatste nieuws

Nieuwe gezichten op de praktijk en bij OTT

02-11-2021

Even voorstellen:

Amber Bos is bij ons begonnen als algemeen fysiotherapeute en onlangs gestart met de opleiding kinderfysiotherapie. Zij wordt daarbij ondersteund door Sandra Ubink. Sandra is gestart met de opleiding kinderbekkenfysiotherapie. Dit kan helpen bij oa plas-en poepproblemen. Marian Pouw geeft deze therapie al langere tijd bij ons. Zij is op dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk.

Marlies Heidema is oefentherapeute. Voorheen bekend als Mensendieck-of Cesartherapie. Zij is op woensdagmiddag op de praktijk en vrijdag op woonvoorziening Macabiadelaan van OTT.

Carlijn Boonstra is algemeen fysiotherapeute. Zij werkt op woensdag op woonvoorziening Macabiadelaan.

Update coronamaatregelen

02-11-2021

Met de komende winter voor de boeg en de huidige ontwikkelingen op het gebied van corona hanteren wij het volgende beleid voor uw en onze veiligheid. Vanaf zaterdag 6 november vragen we weer van u een mondkapje te dragen als u de praktijk binnenkomt, in de wachtkamer zit en in de gang loopt. Tijdens de behandeling in de kamer geldt dat er een mondkapje wordt gedragen door de fysiotherapeut en de patient indien er contact is binnen de 1,5 mtr. Indien er genoeg afstand gehouden kan worden hoeft dit niet.

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl