FysioFitness

Veel mensen die meer willen gaan bewegen, doen dit omdat er lichamelijke klachten zijn ontstaan: rugklachten, nek-/schouderklachten, slechte conditie etc. Vaak is men daartoe bij de fysiotherapeut aangeland (immers: de specialist in bewegen!) In het behandelprogramma dat samen met de fysiotherapeut is opgesteld, is veelal opgenomen dat meer gesport/bewogen moet gaan worden. Wij hebben geen sauna of "20 fietsen op ’n rij, maar wel deskundige fysiotherapeuten die u, veelal individueel, begeleiden bij de oefeningen en het trainingsprogramma.

In eerste instantie maakt dit vaak onderdeel uit van het fysiotherapeutisch behandeltraject en wordt dus vergoed door de zorgverzekeraar (afhankelijk van de polisvoorwaarden). Daarna kunt u bij ons zelfstandig of in groepsverband verder blijven trainen, waarbij u de kosten zelf moet gaan betalen.

Tarievenoverzicht 1 januari 2023

Fitnesstest (optioneel)

Fitnesstest is inclusief aanvangtest, instructie van de apparatuur, opstellen trainingsschema.

  

Groepsverband onder begeleiding:

Fysiofitness 12 rittenkaart

Naast het  trainen in één van de Fysiofitness groepen bestaat er tevens de mogelijkheid om zelfstandig te trainen. De kosten hiervan zijn:

 
€100.-  

Zelfstandig trainen:

12 rittenkaart 1 jaar geldig

24 rittenkaart 1 jaar geldig

1 maand onbeperkt trainen

3 maanden onbeperkt trainen

In verband met specifieke groepstraining is de fitnesszaal een aantal momenten per dag niet beschikbaar voor individuele training. In het inschrijfboek op de balie ziet u de momenten waarop u zich in kunt schrijven voor individueel sporten. 

 

.
€    80.-

€    145.-

€    27,50

€    75.-

   

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl