In memoriam

Je leest wel ‘ns in de krant een artikel met de kop “fietser omgekomen” met daaronder een flink aantal woorden. Nu trof het Casparina van Beek, onze Cas, zij is op 30 juli 2019 omgekomen bij een fietsongeval.

Er zijn geen woorden voor. Of toch nog wel een paar: intens triest.

Casparina was bij ons vele jaren kinderfysiotherapeute. Eentje in hart en nieren. Ze was bijzonder gedreven en ook wel fanatiek en dat niet alleen in, maar ook buiten haar werk. Zo herinneren wij ons dat er een soort rugby tijdens Highland-games werd gespeeld op een van onze praktijkdagen. Casparina gooide flink de beuk er in en het was duidelijk: je kon haar beter mee dan tegen je hebben. En wij hebben geluk gehad dat ze jaren met ons was.

Als ze er was, dan merkte je het ook : ’n schaterlach als ze met de kinderen aan het werk was, stampende en rennende kinderen over de gang met aanmoediging

Cas kon goed tegen een geintje en trapte er ook regelmatig voor 100% in. Gelukkig kon ze hier naderhand altijd smakelijk om lachen, zo sportief was ze.

Wij als team missen haar enorm: geen stampende kinderen meer op de gang en geen schaterlach meer door de praktijk.

Wat blijft is de herinnering aan ’n lieve, betrokken en gezellige collega. We koesteren deze herinnering : zij zal op de praktijk niet vergeten worden. 

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl