Hart- en longrevalidatie

  • Na een hart-of longoperatie
  • Bij COPD of astma

Voelt u zich onzeker over wat u nu wel en niet kunt en mag? Dan is trainen in een groep onder deskundige begeleiding iets voor u. U (her)ontdekt als het ware uw fysieke grenzen en mogelijkheden.
Jan Voorn is degene met de kennis op dit gebied en hij begeleidt de groepen en ook patiënten invividueel. Hij onderhoudt ook contact met de cardioloog en longarts.
Door de onzekerheid en angst die vaak een logisch gevolg zijn van hetgeen u is overkomen, kunnen er spanningsklachten ontstaan die de revalidatie belemmeren. Op het terrein van de ademhaling ontstaat dan een gevoel van benauwdheid wat niet zozeer door verminderdctioneren van het hart of de longen komt, maar door de spanning.
Dan is het zinvol om naast de revalidatie hier aan te werken binnen de psychosomatische fysiotherapie. Dit is bij ons Mirjam Visser.

Deze zorg is onderdeel van chronischzorgnet.nl

Hart

Longen

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl