Aan de kaak gevoeld

Albert en Renske zijn opgeleid tot Orofaciaal fysiotherapeuten. Orofaciaal fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het kaak- en kauwstelsel en helpen bij problemen met de spieren en gewrichten in het hoofd of halsgebied en met het kauwstelsel.

Ze zijn geschoold in tandheelkundige aspecten, functieproblemen in het kaakgewricht zoals knappen of klikken tijdens eten, gapen of praten en specifieke stoornissen die te maken hebben met de nek. Ook wordt er aandacht besteed aan het achterhalen van de herkomst van de klachten en de vraag waarom de klachten (in sommige gevallen) lang aanhouden. Hierin heeft ook de Psychosomatisch fysiotherapeut (PSF) een belangrijke rol. De cursusdagen waren heel interessant, vol nieuwe informatie en inzichten!

Mocht u klachten hebben in het kaakgebied, dan kunt u terecht bij Albert, Mirjam (PSF) of Renske

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl