Activeer de inactieve spieren

07-07-2021

We delen graag een (klein) trainingsschema speciaal gericht om spieren die meer aandacht nodig hebben! Waarom zou je juist deze spieren meer aandacht willen geven?

Deze spieren zorgen voor de essentiële balans. Ze zorgen ervoor dat bewegingen goed en soepel blijven verlopen. Daardoor blijven gewrichten beter bewegen. Dat zorgt voor een goede kwaliteit van het gewricht en is het beter bestand tegen negatieve invloeden. Dus niet vergeten deze spieren, maar de aandacht geven die ze verdienen!

Elastieken

In dit schema wordt gebruikt gemaakt van elastieken. Die komen in verschillende vormen en sterkten. De fysiotherapeut adviseert je graag.

Is dit geschikt voor mij

Het is natuurlijk een algemeen schema en prima als je verder gezond bent en niets mankeert. Als bewegen niet zo vanzelfsprekend is, dan past maatwerk beter. Maak dan een afspraak bij de fysiotherapeut, de specialist voor gezond bewegen.

Klik hier voor het schema 1 en hier voor schema 2

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl