Afscheid Jan-Piet Verweij

24-08-2021

Het weekend van 22 augustus hebben wij eindelijk op gepaste wijze afscheid kunnen nemen van onze zeer gewaardeerde collega Jan-Piet Verweij! 

Vrijdagmiddag een receptie in kleine kring met oud collega's en huisartsen. Opgevrolijkt door een heus Shantikoor op de parkeerplaats.JP is inmiddels met een volgende carriere als dirigent begonnen en schijnt het heel aardig te doen.

Zaterdag een hele gezellige dag met het team. Spelletjes, een afscheidsdisco met koffie en zijn lievelingsgebak:de moorkop.

s' Avonds een optreden van het "Kudelstaartse Voetbal International" team wat speciaal voor hem een cabaret in elkaar geflanst had.Niet van echt te onderscheiden.Op aanvraag zijn zij te boeken.

We missen hem als manager en als collega en daarnaast gunnen we hem zijn pensioen van harte! 

Jan-Piet heeft meer dan 40 jaar op de praktijk gewerkt en is samen met zijn zus Anneke een van de grondleggers van Fysio&Fitness Kudelstaart.Een fijne baas, of zoals hij zelf zei: "collega belast met de leiding" , die oog had voor de mens achter de werknemer/fysiotherapeut en met zijn betrokkenheid ieder tot ontwikkeling aan wist te zetten. Gezelligheid en een goede sfeer stonden en staan nog steeds hoog in het vaandel.Door COVID-19 is Jan-Piet eerder gestopt dan gepland en een mooi afscheid organiseren in coronatijd is best lastig. Op de Hoengaerde in Oudewater was het een zeer geslaagd weekend. Jan-Piet geniet van je pensioen en we zullen je missen!

Klik hier voor meer foto's!

Team Fysio&Fitness Kudelstaart

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl