Even voorstellen..

Sinds janunuari 2023 maak ik deel uit van het fijne team van Fysio & Fitness Kudelstaart en kunt u mij vinden bij de receptie/administratie.

De liefde heeft mij bijna 30 jaar geleden naar Aalsmeer gebracht en Marcel en ik wonen inmiddels 20 jaar op de Uiterweg. Melanie en Maurice, onze dochter en zoon, zitten beiden in de afrondende fase van hun studies, onze dochter woont samen in het centrum van Aalsmeer en onze zoon en schoondochter hopen ook het komende jaar een eigen plek te kunnen vinden en betrekken.

Mijn interesses zijn breed, ik heb veel studies mogen volgen van commerciële economie tot praktijkdiploma pedicure en propedeuse Voeding en Diëtetiek. Wie weet wat er nog gaat volgen? 

Mijn hobby’s zijn koken, wandelen, varen, lezen, reizen & muziek.

Gelukkigst ben ik thuis, in onze woonkeuken, aan onze grote ronde tafel samen met mijn gezin, familie en/of vrienden, onder het genot van ……..

Graag tot ziens in de praktijk of aan de telefoon!

Marion

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl