Fit de zwangerschap door en weer op krachten komen erna

Fit blijven met andere zwangeren in onze oefenzaal onder deskundige begeleiding is gezond en gezellig. Iedere dinsdagavond van 19.30-20.30 bij Mirande Warmerdam

ZwangerFit®

ZwangerFit® is een eigentijdse vorm van training/coaching van de gezonde zwangere door een geregistreerd fysiotherapeut, het ondersteunt je om je voor te bereiden op de bevalling en de periode daarna.

Wekelijks train je op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 u. in de gehele periode rond de geboorte, dit kan vanaf  16 weken zwangerschap (zo lang het goed gaat met de as. moeder en de baby) en vanaf 6 weken na de bevalling.
 
In de actieve lessen wordt getraind op fitheid, spierversterking met aandacht voor de stabiliserende spieren rond bekken en lage rug, bekkenbodemoefeningen en bewustzijn. Ook ademhalings -en ontspanningsoefeningen horen erbij.
 
Er kan worden ingegaan op diverse onderwerpen die te maken hebben met de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Dit op basis van de interesse in een specifiek onderwerp op dat moment. Iedere vrouw kan zo zelf haar ZwangerFit® cursus op maat creëren.
 
Voorafgaand aan deelname moet er een vragenlijst per email worden ingevuld, waarmee het startniveau van trainen kan worden bepaald en/of klachten kunnen worden besproken. 

Kosten: 5x voor 50 euro, 10x voor 90 euro. Sommige verzekeraars geven een vergoeding vanuit het aanvullende pakket.

Voor verder informatie kunt u bij voorkeur tussen 8 en 13 u bellen (0297-329635) of mailen: m.warmerdam@fysiotherapiekudelstaart.nl

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl