Fysiotherapie bij borstkanker

Tijdens de behandeling van borstkanker kan je te maken krijgen met vermoeidheid, verlies van conditie, spierkracht en andere bijwerkingen.

Het is dan erg belangrijk om in alle fases van de behandeling voldoende, binnen de mogelijkheden te blijven bewegen. Hierdoor kan je fitter door je behandeling heen komen, het geeft ontspanning en misschien net zo belangrijk; het stimuleert het immuunsysteem waardoor je meer van de behandeling aan kan.

Bij ons in de praktijk hebben we oncologische fysiotherapie waar we op maat samen met jou kunnen kijken wat je nodig hebt. Dit kan variëren van zo nu en dan sparren over hoe er verder nog bewogen kan worden, het monitoren van de fitheid met inspanningstesten, tot revalidatie in groepsverband.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met de praktijk telefonisch (0297-329635) of via de mail (l.dercksen@fysiotherapiekudelstaart.nl).

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl