Is dit normaal?

Op donderdag 25 mei heeft Sandra een cursus gevolgd over ''is dit normaal?''. De ontwikkeling van kinderen gaat bij elk kind net even anders. Maar wanneer is het nog normaal en wanneer spreken we van afwijkend?

tijdens de cursus is er met kinderartsen, kinderverpleegkundigen en kinderfysiotherapeuten gekeken naar diverse diagnoses. Waarbij een mooie afstemming ontstond tussen de verschillende disciplines. Wanneer sturen wij als fysiotherapeuten terug naar de huisarts en wanneer denkt de kinderarts dat kinderfysiotherapie kan helpen. Met deze nieuwe inzichten kunnen kinderen beter geholpen worden op de verschillende gebieden. 

Vraagt u zich af of de ontwikkeling van uw kind normaal is. Kom dan langs en dan denkt de kinderfysiotherapeut met u mee! 

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl