Krachttraining - vitaal voor lichaamsfuncties

14-05-2021

Wandelen, fietsen allemaal prima natuurlijk, maar we vergeten - vooral als we wat ouder worden - de krachttraining. Juist krachttraining is essentieel voor een goed functionerend lichaam. Met krachttraining stimuleer en onderhoud je vele lichaamsfuncties op een effectieve manier.

Krachttraining is dus in feite onmisbaar. Nu je dat weet, is de vraag hoe start ik nu? Het is heel belangrijk dat je goed en gedegen opbouwt. Onze fysiotherapeuten doen dat dagelijks en helpen veel mensen met het stimuleren en onderhouden van een gezond lichaam met behulp van krachttraining. Als onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling, b.v. bij hart-en longrevalidatie en valpreventie. Daarnaast kunt u bij ons zelfstandig fitnessen voor eigen rekening. U kunt een intake laten doen en een programma laten samenstellen als u op gang geholpen wilt worden.

Trainen met gewichten verbetert: de houding, de botdichtheid, helpt bij gewichtscontrole en goed slapen en verlaagt het risico op chronische ziekten.

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl