Motiverende gespreksvoering

Jan heeft de cursus “(MGV)motiverende gespreksvoering verdieping” afgerond (12 weken online en 2 dagen fysiek) in Utrecht.

Het gebruiken van MGV is een  effectieve, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde gespreksstijl, met als doel de intrinsieke motivatie van de patiënt te vergroten. De intrinsieke motivatie blijkt namelijk een goede voorspeller van daadwerkelijke gedragsverandering bij de patiënt. Bij intrinsieke motivatie komt de motivatie uit de patiënt zelf en beweegt de deze juist zelf richting verandering.

Jan volgde deze cursus voor het chronisch Zorgnet, het landelijke netwerk waar Jan bij aangesloten is met de specialisaties hartrevalidatie, longrevalidatie, claudicatio intermittens, osteoporose en long-covid (post-covid)

Heb je vragen over hartrevalidatie, longrevalidatie, claudicatio intermittens, osteoporose en long-covid (post-covid) neem dan contact op met de praktijk.

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl