Nationale balkon beweegdag

26-05-2021

Op 4 juni is het Nationale Balkon Beweegdag. Op meer dan 400 plekken in heel het land komen ouderen in beweging. Zij beleven 'op afstand' een sportieve, maar vooral gezellige ochtend met elkaar. Onder de bezielende leiding van vrijwilligers en bekende Nederlanders belooft het een memorabel beweegfeest te worden.

Landelijke start en zwaaimoment

De gezamenlijke start van de dag vindt plaats vanaf de iconische balkons van NEMO, Paleis Soestdijk, het Olympisch Stadion en het Sparta Stadion, Het Kasteel. Ouderen nemen op uitnodiging deel aan een van deze bijzondere beweegsessies onder leiding van een beweegleider en ambassadeur. De sessies zijn op 4 juni via een livestream te volgen. Aan het begin van de beweegsessie zal een ‘zwaaimoment’ zijn. Hiermee wordt de verbinding met elkaar nog eens extra onderstreept.
Nationale Balkon Beweegdag is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, de VriendenLoterij, Menzis en andere partners in hun streven naar een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen.
Meer via: https://oldstars.nl/balkonbeweegdag/

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl