Update coronamaatregelen

02-11-2021

Met de komende winter voor de boeg en de huidige ontwikkelingen op het gebied van corona hanteren wij het volgende beleid voor uw en onze veiligheid. Vanaf zaterdag 6 november vragen we weer van u een mondkapje te dragen als u de praktijk binnenkomt, in de wachtkamer zit en in de gang loopt. Tijdens de behandeling in de kamer geldt dat er een mondkapje wordt gedragen door de fysiotherapeut en de patient indien er contact is binnen de 1,5 mtr. Indien er genoeg afstand gehouden kan worden hoeft dit niet.

Voor de fitness geldt wat we tot nog toe gehandhaafd hebben: niet meer dan 6 in de zaal en daartoe ligt er een inschrijfboek op de balie.

Daarnaast vragen wij aan diegene die vrij sporten bij ons op abonnement of rittenkaart om eenmalig het coronaapp toegangsbewijs te laten zien aan de assistente, of een fysiotherapeut. In het geval van vaccinatie en een groen vinkje hoeft het daarna niet meer.Dit betekent dus helaas ook bij ons bij het vrije sporten, dat diegene die niet gevaccineerd is, alleen nog gebruik kan maken van de zaal als hij/zij zich iedere keer laat testen. Dit is in navolging van de regel dat er voor sportscholen een geldig coronatoegangsbewijs moet zijn. 

Wij zijn blij  met de samenwerking met u als patient tot nog toe en hebben het volste vertrouwen dat wij samen met u een veilige omgeving kunnen blijven creëren om naar de fysiotherapeut te gaan.

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl