Wij zijn een praktijk waar stage gelopen wordt

22-06-2022

Op onze praktijk lopen regelmatig stagiaires mee. We vinden het erg leuk en belangrijk om in contact te blijven met de opleiding en daarmee hoe de moderne fysiotherapeuten worden opgeleid

Mijn naam is Suzanne van Veen en ik ben de stagiaire van Donne en Menno op donderdag en vrijdag.
Ik ben 37 jaar en ben nu in het 2de jaar van mijn studie fysiotherapie bij Pro-Education. Ik ben altijd werkzaam geweest in ziekenhuizen en in de zorg als capaciteitsmanager, beleidsadviseur en logistiek adviseur, maar vorig jaar heb ik het besluit genomen mij om te laten scholen tot fysiotherapeut.

Heb ik een bekend gezicht J dat kan, ik ben in Aalsmeer en Kudelstaart jaren actief geweest als vrijwilliger bij de EHBO vereniging als EHBOer op verschillende evenementen, bij Stichting AED Westeinder en bij jongerencentrum de N201 kun je me ook achter de bar zijn tegen gekomen.

Zelf ben ik een actief in de paardensport vooral op de lange afstanden (endurance) en in de SGW (eventing). Daarnaast zijn loop ik graag een rondje hard en fitness ik graag.

 

Bij Fysio & Fitness Kudelstaart vindt u alle specialisaties onder één dak. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres om onder professionele begeleiding te trainen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We bewaken uw privacy.  Uiteraad kunt u ook altijd weer uitschrijven. 

Contact

Kudelstaartseweg  243
1433 GH  Kudelstaart 
(naast de kerk gelegen)
Nederland
0297-329635
info@fysiotherapiekudelstaart.nl
www.fysiotherapiekudelstaart.nl